
Samouczki wideo
Pierwsze kroki
Twoje konto
Konto jest dedykowaną instancją danych przeznaczoną wyłącznie dla administratora systemu.
Pobierz i zainstaluj agenta
W celu zinwentaryzowania komputerów pobierz i zainstaluj agenta eAuditor Cloud® na komputerach.
Dane o komputerach / użytkownikach
Usługa na bieżąco aktualizuje dane szczegółowe o komputerach i użytkownikach. Należy uwzględnić, że aktualizacja nie odbywa się w czasie rzeczywistym lecz w określonych interwałach czasowych, które zależne są od rodzaju przesyłanych danych.
Kup usługę
W celu korzystania z usługi w ramach planu innego niż plan FREE należy dokonać zakupu usługi
Rezygnacja z usługi i zamknięcie konta
W celu zamknięcia konta i rezygnacji z usługi należy w pierwszej kolejności odinstalować agentów Usługi.
Testowanie
Dodawania administratorów / użytkowników
Możesz zapraszać innych administratorów / użytkowników i nadawać im uprawnienia.
Zdalny pulpit RTC
Możesz się podłączyć zdalnie do każdego komputera w czasie rzeczywistym z wykorzystaniem bezpiecznego protokołu RTC.
Zdane wykonywanie skryptów
Możesz wykonywać zdalnie skrypty PS i CMD na komputerach. W tym celu możesz skorzystać z gotowych skryptów lub zdefiniować nowe.
Ochrona Danych > Odwiedzono stronę www
Możesz monitorować odwiedzane strony i zdarzenia zgodne z ustawionymi regułami. W przypadku aktywnych blokad system automatycznie ograniczy dostęp do stron zgodnych z wybraną kategorią.
Ochrona Danych > Podłączono urządzenie USB
Możesz monitorować odwiedzane strony i zdarzenia zgodne z ustawionymi regułami. W przypadku aktywnych blokad system automatycznie ograniczy dostęp do stron zgodnych z wybraną kategorią.
Ochrona Danych > Uruchomiono proces/aplikację
Możesz monitorować odwiedzane strony i zdarzenia zgodne z ustawionymi regułami. W przypadku aktywnych blokad system automatycznie ograniczy dostęp do stron zgodnych z wybraną kategorią.
Ochrona Danych > Operacje na pliku
Możesz monitorować działania użytkowników na plikach i katalogach takich jak otwarcie, zapis, usunięcie czy zmiana nazwy, w wybranych lokalizacjach i na określonych nośnikach.
Ochrona Danych > Zrzut ekranu
Możesz kontrolować operacje PRINTSCREEN (PrtSc) wykonywanych przez użytkowników. Po wykonaniu zrzutu ekranu system może wyświetlić komunikat lub zablokować tę akcję.
Ostatnia aktualizacja
Czy to było pomocne?